Analiza – Analytics

Google Analytics je moćan alat

Google Analytics je moćan alat koji nudi detaljne informacije o Vašim Web stranicama kao što je broj posjetitelja, izvor prometa, broj pregledanih stranica, te otkriva što korisnike najviše zanima.

Zahvaljujući ovom alatu, moguće je napraviti brojne analize za što kvalitetnije određivanje konkretne ciljane skupine i tržišta, te potrebnog budžeta koji će se uložiti na pravi način.

Google Analytics može prikazati pomoću koje ključne riječi je klijent došao do Vaše stranice, koliko se zadržao na stranici, koji je sadržaj pregledavao, s koje lokacije dolazi….

Pomoću ovog alata vidimo jesu li kampanje postigle uspjeh, te na što se moramo usmjeriti kako bi privukli i nove klijente.

 

Jasno je kako uspješna marketinška kampanja nije moguća bez kvalitetne analize. Toga se i držimo pa nam je svaki korak točno isplaniran i izvršen s razlogom, na temelju točnih podataka i iskustava.

Ne želimo trošiti budžet bez razloga, već ciljano na onaj način koji donosi dobit. Znamo kako je analiza ključan put za uspjeh, te na temelju provjerenih činjenica radimo na daljnjim kampanjama i akcijama.

Klikni me!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Call Now Button