Što je optimiziranje web stranice?

Ako se želite istaknuti i povećati broj kupaca, savjetujemo da ozbiljno razmotrite naše prijedloge, koji dokazano pozitivno utječu na zaradu.

Moderna i mobilno prilagođena web stranica

 

Kada pristupaju internetu korisnici najčešće pretražuju neki termin koji ih interesira te na taj način dolaze do željenih stranica. Logično je da ako ste visoko rangirani nakon takvog pretraživanja ostvarit će te zavidan rezultat posjeta weba, a time i osigurati nove klijente.

 

Danas se na internetu „sukobljavaju“ brojne tvrtke, te je svima cilj ona prva pozicija na tražilici. Zato je potrebno optimizirati web stranicu za tražilice.

SEO optimizacija nije samo jedna akcija, već skupina mjera usmjerenih na poboljšanje položaja u rezultatima pretrage na Google tražilici.

Kvalitetna SEO optimizacija je dugotrajan proces. Prvo biste trebali obratiti pažnju kako je rangirana Vaša prva ili početna web stranica.

Za Google, dobra web stranica je ona koja ima mnoštvo sadržaja (tekstovi, fotografije, video filmovi, infografike….).

Google filtrira i raspoređuje rezultate na temelju ključnih riječi koje su povezane s Vašom web stranicom.

Iz toga slijedi zaključak da bi korisnici lakše mogli pronaći Vaš web, on se mora nalaziti na što višoj poziciji u rezultatima pretraživanja za traženu ključnu riječ.

 

Danas je bolji način optimiziranja stranice upotreba što više semantičkih riječi zbog čega će vas Google ocijeniti kao relevantniju stranicu, te Vas tako bolje pozicionirati. Kao rezultat SEO optimizacije za određene ključne riječi, Vaša će se stranica podizati na više pozicije u tražilicama i u skladu s time privlačiti sve više i više posjetitelja koji su je pronašli na internetu.

Optimizacija internet stranice za Google tražilicu je složen proces koji ne uključuje samo ključne riječi, već cijeli niz faktora koji utječu na pozicioniranje.

Google će prepoznati koliko je Vaša stranica referentna za određene pretrage, znat će koliko se korisnici zadržavaju na njoj i što rade sa sadržajem – ako ga komentiraju i dijele Google će to nagraditi.

Već smo spomenuli kako Google bolje rangira one stranice koje su prilagođene mobilnim uređajima. Tako da bi bio potpuno neozbiljno ignorirati tu činjenicu jer će Vas Google odmah „izbaciti iz utrke“ na više pozicije u rezultatima pretrage.

 

Osim toga, treba redovito objavljivati sadržaj kako bi Google Vašu stranicu smatrao aktualnom. Nužne su i recenzije proizvoda, komentari na webu, povezivanje s društvenim mrežama i blogerima jer Google više rangira onu stranicu koja je umrežena s brojnim drugim web lokacijama.

Iako složen proces, znamo kako osigurati relavantnu SEO optimizaciju kako bi Vas Google prepoznao kao prvog u odnosu na konkurenciju.

Klikni me!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Call Now Button