Zašto se tvrtke trebaju prebaciti na WordPress web?

Rastuća je popularnost WordPress-a u posljednjih nekoliko godina, WordPress je ozbiljna poslovna platforma. Imajući u vidu nevjerojatan broj značajki koje pruža, lakše je upravljati svojim webom preko WordPress platforme. WordPress je jedna od najdinamičnijih platformi za CMS (sustav za upravljanje sadržajem).

Uključene značajke u WordPressu su kvalitetne, funkcionalne prirode i istovremeno jednostavne za korištenje. To su ključni aspekti razvoja poslovne web-lokacije. Opremljen je alatima koji pomažu tvrtki da dosegnu milijune korisnika diljem svijeta, nijedna druga platforma nije korisna kao WordPress.

Neke Informacije O WordPressu

WordPress je open-source sustav za upravljanje sadržajem – CMS koji se pokreće pomoću PHP-a i MySQL-a, koji su dva uobičajena i široko korištena jezika programiranja i baze podataka. WordPress je stvoren kao platforma za bloganje. S vremenom, WordPress je izrastao u jednu od najpoznatijih platformi za web stranice na Internetu. Prema procjenama, više od 20% novih web stranica izgrađeno je na WordPressu.

Osim toga, više od 50% top 100 blogova na Internetu izgrađeno je na WordPressu. Veličina bloga zapravo nije bitna kada se koristi WordPress. Postao je moćan alat za tvrtke i postao je široko korišteni CMS. Uz sve veću popularnost, WordPress outsourcing se čak povećao.

Nekoliko prednosti i značajki zbog kojih se trebate prebaciti na WordPress

100% Besplatno

Prije pokretanja bilo kakvih WordPress razvojnih usluga za pokretanje novog online poslovanja ili bloga, morate znati da je WordPress 100% besplatan i iznimno koristan.

Spremni za korištenje odmah

WordPress postaje spreman za korištenje ubrzo nakon instalacije, za razliku od ostalih CMS-a.

Fleksibilnost

Jedna od najuzbudljivijih značajki WordPressa je njegova fleksibilnost. WordPress je svestrani CMS koji zadovoljava sve vaše potrebe svojim opsežnim značajkama i proširenjima.

Prijateljski je za tražilice

Lako je upravljati WordPressom, najpopularnije tražilice vole web stranice koje su powered by WordPress.

Osiguran i siguran od hakiranja

Vjerojatno je da će hakeri ciljati WordPress kao najpopularniji CMS. Ali WordPress vam osigurava sigurnost sprečavanjem napada stalnim ažuriranjima. Vi samo trebate prakticirati neke osnovne sigurnosne mjere kao što je preuzimanje teme ili dodatka s pouzdane web-lokacije.

Prilagodljiv

S tisućama dodataka i tema u WordPressu, sa samo jednim klikom možete prilagoditi stranicu kako bi se pojavila i funkcionirala po Vašem zahtjevu. S outsource WordPress razvojem možete prilagoditi svoje web stranice s pregršt značajki i stvoriti web stranicu ili blog kao što ste oduvijek željeli.

Ako želite saznati više o tom procesu ili trebate neke informacije, javite se nama AdsWithMe tim će vam uvijek pomoći.

Klikni me!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Call Now Button