Izrada Web shopa

U izradi Web shopa koristimo WooCommerce koji je potpuno kompatibilan s WordPressom

WooCommerce vam omogućuje da prodajete bilo što. Izgrađen da se neprimjetno integrira u WordPress, WooCommerce je omiljena svjetska eCommerce solucija koja vlasnicima trgovina i developerima pruža potpunu kontrolu.

Beskonačno fleksibilan, uz stotine besplatnih i premium dodataka, WooCommerce sada pogoni 30% svih online trgovina – više nego bilo koja druga platforma.

 Prodajte bilo što, bilo gdje.

S WooCommerce, možete prodavati fizičke i digitalne proizvode svih oblika i veličina, u raznim varijacijama, višestrukim konfiguracijama, instant preuzimanja za kupce, čak i prodavati affiliate proizvode iz raznih online trgovina.

S premium ekstenzijama, možete ponuditi rezervacije, članstava, i ponavljajućih pretplate. Možda želite prodavati mjesečne pretplate za fizičke proizvode, ili ponuditi svojim članovima popust na digitalni download ? Sve je moguće.

Dostavite gdje god želite.

Ponudite besplatnu dostavu, fiksnu cijenu dostave , ili napravite izračune u stvarnom vremenu. Ograničite svoje pošiljke na određene zemlje ili otvorite svoj ​​dućan cijelom svijetu. Dostava je vrlo konfigurabilna, a WooCommerce podržava čak “drop shipping”.

Pogledajte jedan od mnogih, Web shop koji smo izradili

Opsežne opcije plaćanja

WooCommerce dolazi u paketu s opcijama za prihvat popularnih kreditnih kartica, PayPal-a, bankovne transfere i plaćanje pouzećem . Trebate dodatne opcije ? Više od 140 payment gatewaya specifičnih za regije može se integrirati u WooCommerce , uključujući i popularne izbore kao Stripe, Authorize.Net i Amazon plaćanja .
Vi sve kontrolirate — zauvijek

WooCommerce vam daje potpunu kontrolu nad vašom trgovinom, od poreza, razine zaliha do računa korisnika. Dodajite ili uklanjajte ekstenzije , promijenite dizajn, promijenite postavke kako želite. Sve je pod vašom kontrolom.

Izrada

Da ne bi ponavljali isti sadržaj, za izradu Web shopa vrijede ista pravila kao i za web stranice.

Kliknite na ponuđeni gumb i vidite više o izradi Web stranica.

Izrada Web stranica