Izrada web stranica

Što je uopće responzivni web dizajn (RWD)?

Stranice su responzivne (eng. responsive) ako se prilagođavaju uređaju, odnosno veličini ekrana.

Takve stranice vam omogućavaju dobro korisničko iskustvo, bez obzira na uređaj koji koristite za pregledavanje. Umjesto da razvijate zasebnu, mobilnu verziju stranica, koristite li responzivne tehnike, vaše stranice će se automatski prilagoditi rezoluciji. Ako ovaj tekst čitate na stolnom ili laptop računalu, probajte promijeniti veličinu preglednika u kojem upravo čitajte ovaj tekst, kako bi provjerili je li ova stranica responzivna…

 

CMS

Svaku web stranicu danas pokreće nešto što se vrti u pozadini, nešto što nitko ne vidi, a to je sustav za upravljanje sadržajima, CMS ili Content Management System.

Mi koristimo WordPress CMS sustav vam omogućuje da samostalno unosite nove sadržaje na web stranicu. Uživate autonomiju osvježavanja weba neovisno o web dizajnerima i programerima. Možete dodavati reference, novosti iz poslovanja, akcijske ponude i sve ostale tekstualne ili multimedijske sadržaje koje želite podijeliti. Možete voditi i blog, povezivati sadržaje s društvenim mrežama i još štošta. Ako bilo kad zatreba podrška, imate od nas brz tehnički support.

Google voli WordPress stranice

WordPress je dobro strukturiran i kvalitetan CMS i zato ga Google voli te se s WordPress stranicom bez problema može dobro pozicionirati na tražilici (ako je SEO dio kvalitetno odrađen).

Pogledajte više o SEO optimizaciji

Estetika

Web stranice koje radimo su brze, lijepe i funkcionalne. Posjetitelji vašeg weba žele intuitivno navigirati stranicom do sadržaja koji im je potreban, žele stranicu koja se brzo otvara i pritom je oku ugodna. Spoj funkcionalnosti i estetske dopadljivosti nije jednostavno ostvariti, ali to je ono gdje se istinska stručnost dizajniranja i izrade webova može demonstrirati. Svaki dio vašeg weba treba ispunjavati određenu svrhu.

Cijena

Cijena usluge zasigurno je važan čimbenik, no nesretno je kad cijena postane jedini faktor u donošenju odluke o izvođaču web usluga, upravo to se nerijetko pokaže kao odluka koja dugoročno donosi najveće i nenadane troškove, kroz funkcionalne manjkavosti weba, sigurnosne propuste i nefleksibilan sustav. Cijene naših usluga nisu predefinirane paketima jer nam iskustvo dokazuje da svaki projekt specifičnosti te se cijena usluge formira u skladu s opisom posla. Nastojimo omogućiti poduzećima da dobiju vrhunsku uslugu i podršku u online poslovanju, uz maksimalno racionalno ulaganje.

Pogledajte više o Contentu ili Sadržaju

Sadržaj je kralj

Sadržajno dobrom web sjedištu korisnici se vraćaju i ponovno ga posjećuju. I sam google preporučuje da cilj web sjedišta ne bude samo položaj web stranice na tražilici već korist koji će posjetitelji vaše web stranice imati.